Telefonszám: +3630 144 8389      E-mail: beregszakkepzes@gmail.com  Iskoláink: Vásárosnamény és környéke

Manikűrös és körömdizájner

ÁLLAMILAG ELISMERT SZAKKÉPESÍTÉS

Pályakezdő vagy és szeretnél egy manikűr szalonban elhelyezkedni? Elhoztuk neked az OKJ műkörmös képzés utódját bővebb tartalommal! 

JELENTKEZZ Manikűrös és körömdizájner (10124005) képzésünkre, ahol mindent az alapoktól kezdünk!

Légy a magad főnöke és indíts saját vállalkozást szakképesítéssel!

 • Gyakorlatorientált a képzés mestervizsgás oktatókkal, viszont elengedhetetlen elméleti alapokat is meg fogsz tanulni.
 • Saját körmön, gyakorló kézen vagy modellen is lehet gyakorolni saját igényed szerint.
 • A képzés végén elméleti és gyakorlati záróvizsgát tartunk.
 • A képzéshez prémium minőségű alapanyagokat biztosítunk, a kezdő csomagot lehetőséged van kedvezményesen megvásárolni.

Manikűrös és körömdizájner képzés munkaterülete:

A manikűrös és körömdizájner a diagnosztizálást követően megtervezi a személyre szabott, innovatív, divatos körömstílus, forma, motívum kialakítását, a hozzá tartozó előkészítő folyamatokat, majd a lezáró műveleteket tartalmazó szolgáltatást, szem előtt tartva a vendég igényeit, egyéniségét, stílusjegyeit. Az elkészült kezelési tervet IKT eszközökkel rögzíti, betartja a GDPR vonatkozó rendelkezéseit. Összefüggéseiben vizsgálja az alkalmazható technológiák, anyagok, eszközök kiválasztási szempontjait, a munkafolyamatoknak megfelelő alkalmazásukat, szem előtt tartva az egészségmegőrzési szempontokat és a divattrendeket. Munkája során empatikusan, diszkréten kommunikál, betartja az etikai, higiéniai, munkaügyi, pénzügyi, valamint a munka-, tűz-, környezet-, balesetvédelmi és szakmai szabályokat, szükség esetén alkalmazza a felületi sérülések ellátásának ismereteit. A magasszintű, egészségmegőrzési célú, esztétikai szolgáltatás eredményének szinten tartására tanácsot ad, javaslatot tesz, digitális számlát állít ki az elvégzett szolgáltatásról.

Manikűrös és körömdizájner képzés munkaerő-piaci relevanciája:

A szépészeti szakmákon belül a a testkultúra hangsúlyos részére, az ápolt kézre, a divatos körömviseletre mindig nagy volt az igény. A szakma rohamos fejlődése, az innovációk divatirányzatokban egyre hangsúlyosabb megjelenése, szerepe, magával hozta azt az igényt is, hogy az egészségvédelmi szempontok figyelembevételén és a szakszerű munkavégzésen túl, középpontba kerüljenek a vendég igényei, stílusjegyei, a divatirányzatok, az eltérő egyéniségtípusok jellemzőinek megjelenítése a manikűrös és körömdizájner speciális tevékenysége során. A szolgáltatásnak ebben a programkövetelményben megfogalmazott magasabb szintű ismerettartalma, kompetenciája, speciális szakmai ismeretek és szakmai készségek megszerzésére irányul. Csak a komplex tudás alkalmazása garantálja a biztonságos, felelősségteljes, egészséget nem veszélyeztető, szakszerű munkavégzést. A naprakész, piacképes tudás, elkötelezettség a minőségi -, személyre szabott -, professzionális szolgáltatás mellett, elengedhetetlen feltétele a hosszútávú, felelősségteljes munkavégzésnek.

A megszerezhető végzettség megnevezése: 10124005 Manikűrös és Körömdizájner
A képesítési követelményt előíró jogszabály: 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet.
Tanfolyam típusa: szakképesítés

Ágazat: szépészet
Azonosító szám: 10124005
Jelentkezési feltétel: érettségi bizonyítvány
Szakmai előképzettség: nem szükséges
Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
Tervezett óraszám: 550 óra (kb. 6 hónap)
Képzés helyszíne: Vásárosnamény, megfelelő létszám esetén Nyíregyházán is
Kezdés várható időpontja: FOLYAMATOS. Kellő számú jelentkező esetén új képzés indul! Jelenleg futó képzésre 2 szabad helyünk van még!
Tervezett képzési napok: Péntek délután és szombat délelőtt
Tanfolyam díja: 300.000 Ft (Kezdőkészlet megvásárlása igény szerint két kategóriában. Az alap készlet otthoni felhasználásra, a professzionális csomag akár vállalkozás indítására is megfelelő.) Részletfizetés lehetséges.

Megfelel a régi rendszer szerinti mesterképzésnek.

  Jelentkezés menete:

  1. Olvasd el a képzési információkat és ellenőrizd, hogy a képzésen való részvételi feltételeknek megfelelsz-e
  2. Ha kérdésed van, keresd képzésszervezőnket: Telefon: 06301448389 E-mail: beregszakkepzes@gmail.com
  3. Töltsd ki a jelentkezési lapot >> ITT

  A jelentkezési lapod beérkezését követően, rendszerünk regisztrál a képzésre. A képzés indulása előtt képzésszervezőnk felveszi veled a kapcsolatot, tájékoztat a képzés részleteiről és megküldi Neked a felnőttképzési szerződésedet. A képzést a felnőttképzési szerződés megkötése és a tanfolyami díj, részletfizetés esetén az első tanfolyami részlet befizetését követően tudod megkezdeni.

  A képzés befejezése, vizsga:

  A képzés záróvizsgával zárul. Megfelelt: legalább 61%-os teljesítmény. A képzés elvégzéséről szóló tanúsítvány kiadásának feltétele a záróvizsgán „Megfelelt” minősítés megszerzése. 

  A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert szakképesítést tanúsít.

  A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet.


  Érdeklődni a következő elérhetőségeken tudsz:
  munkanapokon 8:00-16:00-ig:

  Személyesen:
  Beregi Általános Iskola, Gimnázium, Technikum
  4800 Vásárosnamény, Kossuth u. 13.
  Telefon: 06-30/144-8389


  E-mail:
  beregszakkepzes@gmail.com


  Segítsd munkánkat, értékeld intézményünket a Google logóra kattintva!