Telefonszám: +3630 144 8389      E-mail: beregszakkepzes@gmail.com  Iskoláink: Vásárosnamény és környéke

Képzési hitel

Fektess a jövődbe felnőttképzési hitellel

Felnőttképzésben tervezel tanulni és úgy érzed, hogy jól jönne egy kis segítség a mindennapokban vagy a képzési díj kifizetéséhez? Ha elmúltál 18 éves, de az 55. életévedet még nem töltötted be, akkor válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget, a képzési hitelt.

Képzési Hitel – képzési díjra (0% kamat)

 • Képzési díjra akár 500 000 forint is igényelhető
 • 3 hónapnál hosszabb képzések esetén
 • Nincs hitelbírálat, kezes és fedezet
 • Közvetlenül a képzést végző intézménynek utalja a Diákhitel Központ
 • Szabadon választható futamidő 1-10 év között
 • Törlesztés: a képzés befejezése után
 • Előtörlesztés: bármikor, díjmentesen A 2. gyermek megszületése után az édesanya tartozásának felét, a 3. gyermek megszületését követően pedig a teljes tartozását elengedik

A hitel megigénylésének feltétele a felnőttképzési jogviszony, azaz valamely képzésre a felnőttképzési szerződés megkötése. A Beregi Általános Iskola, Gimnázium és Technikum új rendszerű szakmai képzéseire is igénybe vehető a lehetőség:

Teendők a hiteligényléséhez

Igényeld online, percek alatt, ügyfélkapus eléréssel a képzési hiteleket!

A hiteligénylés megkezdéséhez három fontos feltételnek kell teljesülnie. Kérjük előzetesen vizsgáld meg a lenti feltételek teljesülését, mert a felsorolt feltételek nélkül hiteligénylésedet nem tudják befogadni, illetve feldolgozni.

 • 18-55 év közötti életkor

A Képzési Hitelt 18. évesnél idősebbek és 55 évnél fiatalabbak igényelhetik. Amennyiben életkorod nem a 18-55 év közötti sávba esik, úgy hiteligénylésedet nem tudod benyújtani.

 • Ügyfélkapus hozzáférés megléte

A Képzési Hitelek kizárólag online módon igényelhetők. Az igényléshez rendelkezned kell Ügyfélkapus hozzáféréssel. Amennyiben ez még nem áll rendelkezésedre, úgy kérjük a hiteligénylést megelőzően látogass el az ügyfélkapu oldalra (ugyfelkapu.gov.hu) és a „Regisztráció” gomb kiválasztása után kövesd az ott szereplő tennivalókat. Az így megszerzett Ügyfélkapus elérés birtokában térj vissza a Diákhitel Direkt felületre és nyújtsd be a hiteligénylést!

 • A képzés kezdő dátuma

A finanszírozni kívánt képzés ellenőrzése a megfelelő központi adatbázisokra épülve történik, ezért a hiteligénylésedet csak a képzés első napját követően tudod benyújtani. Amennyiben a képzés kezdőnapja későbbi, mint az aktuális dátum, úgy kérjük, hogy a képzés kezdő napján vagy azt követően térj vissza a Diákhitel Direkt felületére és nyújtsd be a hiteligénylésed.

Az igénylés során az alábbi dokumentumokra, illetve az ezekben a dokumentumokban szereplő adatokra lesz szükséged. Kérjük ezeket készítsd elő!

 1. személyazonosító okmány*
 2. lakcímkártya
 3. adókártya
 4. saját névre szóló bankszámla száma
 5. oktatási azonosító

Jelen bejegyzés kizárólag tájékoztató jellegű, így nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Részletekért keresd a Diákhitel Központot.


Érdeklődni a következő elérhetőségeken tudsz:
munkanapokon 8:00-16:00-ig:

Személyesen:
Beregi Általános Iskola, Gimnázium, Technikum
4800 Vásárosnamény, Kossuth u. 13.
Telefon: 06-30/144-8389


E-mail:
beregszakkepzes@gmail.com


Segítsd munkánkat, értékeld intézményünket a Google logóra kattintva!