Piacképes szakmai képzések

Már van érettségid? Szerezz új szakmát nálunk!
FONTOS! Törvényi változások! Idén utoljára szerezhetsz új szakmát a jelenlegi feltételekkel, 2020-tól nem lesz ennyi lehetőséged!

Irodai titkár

Pénzügyi- számviteli ügyintéző

Vám-, jövedéki- és termékdíj-ügyintéző

Eladó

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző

Sportedző -labdarúgás

Informatikai rendszerüzemeltető

Azonnali munkakezdés, kiemelt fizetés – ideális szakma gyorsan elhelyezkedni vágyóknak! Országszerte több tízezer betöltetlen állás várja az informatikusokat. Jelentkezz informatikai rendszerüzemeltető tanfolyamunkra, ha igazi, pénzben mérhető előnyhöz szeretnél jutni a munkavállalói piacon!
Ha kellő szakértelemmel, körültekintéssel végzed majd a munkádat, bármelyik vállalat megbecsült munkatársa lehetsz!

Vállalkozási mérlegképes könyvelő

A jó könyvelő minden vállalkozás számára kulcsfontosságú – a magyarországi gyakran változó pénzügyi-adójogi környezet miatt pedig kétségkívül egy abszolút piacképes szakmát sajátíthatsz el. Oktatóink pedig arra törekednek, hogy ne csupán egy OKJ bizonyítványt szerezz nálunk, hanem naprakész szaktudást is.

Államháztartási mérlegképes könyvelő

Szeretnél könyvelni költségvetési szerveknek, intézményeknek? Vezetőként dolgozol a költségvetési szférában? Államháztartási szerveknél dolgozol – de még nincs meg a megfelelő végzettséged? Vagy csak egyszerűen előírták munkakörödhöz ennek a szakképesítésnek a megszerzését? Szerezd meg a végzettséged nálunk!

ECDL

Európai Számítógép-használói Jogosítvány
Az informatikai írástudás nemzetközi bizonyítványa

Iskolánk akkreditált ECDL vizsgaközpontként működik.
Részletes információ az ECDL Magyarország hivatalos honlapján.