Egyetlen havi béred fedezi a képzési költségeidet – mérlegképes könyvelő

szakképzés

Munkakezdés – akár azonnal!

Csak egy példa – ha komolyan gondolod az álláskeresést, a vizsgádat követően akár azonnal munkába is állhatsz mérlegképes könyvelőként – úgy, hogy az első havi béred a képzésed teljes költségét fedezi!

Persze ez a szakma sem való mindenkinek. Szakma választásánál nem szabad, hogy a fizetés, a pénz motiváljon bennünket, hiszen hosszú távra kell tervezzünk – akár egy életen át foglalkozhatunk ugyanolyan jellegű feladatokkal. Éppen ezért fontos, hogy a választott szakmában mindenképpen örömünket leljük akkor is, ha a szokásosnál keményebb kihívásokkal kell szembe nézzünk.

Mint sok más szakma esetében itt is igaz: az iskolában, a szakképzés alatt a teljes szakmai ismeretnek csupán nagyon kis hányadát tanulhatod meg – ahhoz, hogy elismert szakemberré válhass, hajlandónak kell lenned a folyamatos tanulásra, tapasztalat gyűjtésre. Ha ez rád igaz, ezen a pályán számtalan lehetőség kínálkozik a számodra.

Fontos hogy precíz legyél, tarts tiszteletben a határidőket, legyen jellemző rád az analitikus gondolkodás, és légy türelmes – a leendő feladataid tekintetében és a leendő ügyfeleiddel egyaránt.

Elengedhetetlen, hogy könyvelőként – illetve mérlegképes könyvelőként biztos, stabil alapokkal lépj ki a munkaerő piacra – mi ebben segítünk, oktatóink ebben maximálisan tudnak támogatni. A többi – nos, az rajtad múlik!

Mérlegképes könyvelő állások a jobline oldalán

Mérlegképes könyvelő állások a profession.hu oldalán